קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי

סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סטייק סינטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, ו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר 2 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך מאוד כאשר דקר עם שיפוד או מזלג, 15 עד 18 דקות, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לנקז ולתת מגניב.
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, טפיחה לייבש את הסטייק עם מגבות נייר. אם זה הרבה יותר עבה מ 1/2 אינץ', לחץ עליו עם כפות הידיים כדי לשטח אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
דק קוצצים את השום, מפזרים 1/2 כפית מלח על זה על קרש החיתוך שלך, וקוצצים עוד קצת, מורחים אותו עם הצד של הסכין שלך כדי להפוך את הדבק. לשפשף את הדבק שום לתוך סטייק משני הצדדים. בנדיבות העונה סטייק עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מפזרים את הקמח על כל הסטייק, מפזרים את הקמח בעדינות עם האצבעות. בעדינות לנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
יוצקים את שמן הזית למחבת ברזל יצוק בינונית על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הסטייק במחבת ולתת לו לבשל עד הציפוי בתחתית הופך חום זהוב, על 2 דקות. הפוך את הסטייק ותבשל בצד השני לעוד דקה בערך, לסטייק בינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את הסטייק לצלחת ומכסים אותו ברדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
יוצקים את כל אבל כפית או כך של השמן מהמחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי לטפל, להעביר אותם השיש שלך ולהשתמש מרית או בצד של סכין טבח כף היד שלך כדי להשטיח אותם בעדינות. מתבלים קלות במלח, ואז משתמשים במרית כדי להעביר אותם למחבת. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד. (זה בסדר אם הם להיפרד קצת במחבת).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
12
מוסיפים את האנשובי למחבת, עדיין על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה ומזיגה. לגרד את כל חתיכות השחמה במחבת, ואז מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים את הרוטב על סטייק ותפוחי אדמה, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.