סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סטייק סינטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, ו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 2 ליטר מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך מאוד כאשר דקר עם שיפוד או מזלג, 15 עד 18 דקות, בהתאם לגודלם.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, טפיחה לייבש את הסטייק עם מגבות נייר. אם זה הרבה יותר עבה מ 1/2 אינץ', לחץ עליו עם כפות הידיים כדי לשטח אותו מעט.
דק קוצצים את השום, מפזרים 1/2 כפית מלח על זה על קרש החיתוך שלך, וקוצצים עוד קצת, מורחים אותו עם הצד של הסכין שלך כדי להפוך את הדבק. לשפשף את הדבק שום לתוך סטייק משני הצדדים. בנדיבות העונה סטייק עם פלפל שחור.
מפזרים את הקמח על כל הסטייק, מפזרים את הקמח בעדינות עם האצבעות. בעדינות לנער את הקמח העודף.
יוצקים את שמן הזית למחבת ברזל יצוק בינונית על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הסטייק במחבת ולתת לו לבשל עד הציפוי בתחתית הופך חום זהוב, על 2 דקות. הפוך את הסטייק ותבשל בצד השני לעוד דקה בערך, לסטייק בינוני-נדיר עד בינוני.
מעבירים את הסטייק לצלחת ומכסים אותו ברדיד אלומיניום כדי להתחמם.
יוצקים את כל אבל כפית או כך של השמן מהמחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני.
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי לטפל, להעביר אותם השיש שלך ולהשתמש מרית או בצד של סכין טבח כף היד שלך כדי להשטיח אותם בעדינות. מתבלים קלות במלח, ואז משתמשים במרית כדי להעביר אותם למחבת. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד. (זה בסדר אם הם להיפרד קצת במחבת).
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת עם הסטייק.
מוסיפים את האנשובי למחבת, עדיין על אש בינונית.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה ומזיגה. לגרד את כל חתיכות השחמה במחבת, ואז מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
יוצקים את הרוטב על סטייק ותפוחי אדמה, ולאכול.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.