רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, ירך חזיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבישול איטי צלעות חזיר מתוק חמוץ דובדבן, בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי, ו בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי.
הוראות
1
מניחים את הבצל בתחתית של סיר איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
גזר שכבה על הבצל, ואחריו שכבות של סלרי, פטריות ואננס. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
יוצקים את זה על צלעות חזיר וירקות. הרוטב יהיה פחות חריף אחרי כמה שעות בבישול האיטי. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.