סלט גבינה שוויצרי חם ופטריות
סלט גבינה שוויצרי חם פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, גבינה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים חם עם Chard שוויצרי, Fetan ויין אדום-פפ שחור, ויניגרט בייקון חם שוויצרי, ו Chard שוויצרי חם, גביני ומטבל שום קלוי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את השום בשמן עד רק ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את השוויצרי chard השום ומבשלים עד נבול, 3 עד 5 דקות; להעביר את chard ושום לקערה, שמירה על כל נוזל במחבת והחזרתו לחום.
מבשלים את הפטריות והבצל לנוזל השמור במחבת עד התחמם, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את חומץ בלסמי על תערובת פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות; מוסיפים לקערה עם תערובת סלק יחד עם העגבניות. לערבב בעדינות לשלב. לזרוק עם הגבינה הכחולה. מתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.