סלט כרוב דרומי
אם יש לכם בייקון בשפע, חומץ יין, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו סלט כרוב דרומי, סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי, ו שמנת בסגנון דרום צ'יפוטלה קולסלאו עם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את החומץ, הסוכר, המיונז והחרדל.
מוסיפים את הכרוב, הביצים והבייקון, וזורקים קלות את המעיל עם הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה למזג טעמים.