קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות74
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט כרוב ופארו של ג'אלינה עם אבוקדו

סלט כרוב ופארו של ג'אלינה עם אבוקדו
כרוב של ג'אלינה & סלט פארו עם אבוקדו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב טוסקני, פארו, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, סלט פארו וכרוב, ו סלט פארו עם סרדינים וקייל.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, למקם את כל מרכיבי ההלבשה בבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד חלקה, או להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפוך את הסלט, להביא סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את פארו ומבשלים עד למכרז, 16 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
4
מסננים, לשטוף עם מים קרים עד מגניב, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
הסר את הגבעולים מן כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
6
חותכים משם כל קצוות קשים, ואז דק לחתוך את הגבעולים לקרוע את עלי כרוב לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
7
מניחים את הגבעולים והעלים בקערת סלט גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיף את האבוקדו, גזר, פארו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פארו.פארו.
9
מוסיפים חצי מהרוטב וזורקים לשלב.
10
הוסף עוד רוטב אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
טיפ הכנה
12
כדי להסיר גבעולים chard או כרוב, להתחיל על ידי זמירה קצות הגבעול. ואז להחזיק עלה על ידי גזע ביד אחת ולהשתמש ביד השנייה לקרוע את העלים מן הגבעול לחתיכות בגודל ביס. כדי להפוך את הגבעולים נקיים למראה, להשתמש בסכין לחתוך את העלים מן הגבעול משני הצדדים במשולש מחודד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)