תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק וסלט הדר עם ויניגרט אגוז אורן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 450 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם נקטר אגבה, עלי ארוגולה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וסלק עם ויניגרט הדרים, סלט סלק קלוי עם ויניגרט הדרים, ו סלט סלק וארוגולה קלוי עם ויניגרט הדרים.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 191°. מקפלים שני 12-על ידי 18 אינץ ריבועים של רדיד אלומיניום חובה כבדה חצי לחצות חכם. Crimp הקצוות שמאלה וימינה כדי ליצור חותם הדוק (להשאיר את החלק העליון פתוח). לזרוק סלק עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. לחלק באופן שווה בין שני שקיות לסכל.
הוסף 2 זרעונים רוזמרין או טימין לכל כיס, ואז בחוזקה crimp העליון של הנרתיק לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מניחים כיסים על תבנית אפייה משובצת ומניחים בתנור. מבשלים עד סלק הם מכרז לחלוטין ובוחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס לתוך סלק דרך כיס לסכל מראה שום התנגדות, על 1 שעה. לפתוח שקיות ולאפשר סלק להתקרר במשך 30 דקות. לקלף תחת מים זורמים קרים (העור צריך להחליק מיד).