תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף בסגנון אסייתי בגריל עם רוטב דובדבן בוטנים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו ערמוני מים, שמן צמחי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט עוף אסייתי עם רוטב בוטנים-סויה, סלט עוף בגריל בסגנון אסייתי, ו סלטים רציניים: סלט אטריות עוף אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר-בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את הדובדבנים, 1 כף שמורות מיץ דובדבנים, רוטב הסויה, חמאת בוטנים, חומץ, שמן צמחי ושמן שומשום בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיץ דובדבנים
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קילו חצאי פקאן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
יוצקים את המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. תנקב את העוף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
הוסף לשקית עם המרינדה, חותם ומקרר לפחות 20 דקות או עד 8 שעות. מחממים גריל גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברישים את הסורגים בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
הסר את העוף מן המרינדה, צחצוח את כל עודף. גריל העוף, מכוסה, עד המיצים לרוץ ברור, 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
בינתיים, להכין את הסלט: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משרים את הכרוב בקערה של מי קרח 10 דקות; לנקז, לשטוף ולסחוט את המים העודפים. מסדרים את רצועות וונטון בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד פריך, על 5 דקות. לזרוק את הכרוב הכבוש ואת רומיין עם חצי ההלבשה בקערה; לחלק בין הצלחות. למעלה עם פלפלים, בצל ירוק, גזר, אפונה שלג וערמוני מים. פורסים את העוף ומגישים עם הסלט. למעלה עם רצועות וונטון פריכות.