סלט עוף ואפרסק בלסמי
סלט עוף ואפרסק בלסמי נטול גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם עלי תרד תינוק, עלי בזיליקום, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט עוף בזיליקום אפרסק בלסמי עם פרושוטו פריך, סלט אפרסק עם בזיליקום בגריל עוף לבן בלסמי-דבש ויניגרט, ו סלט אבו אפרסק בלסמי-ארוגולה.
הוראות
מחממים את הגריל עד בינוני קו המדף עם נייר. למדוד 1 כף של חומץ לתוך צלחת רדודה עם 1 כף שמן זית ו שייק טוב של מלח ופלפל.
מוסיפים את פילה עוף ולהפוך אותם ההלבשה עד שהם מצופים היטב.
שים את העוף בשכבה אחת על המדף מצופה רדיד וגריל במשך 10-12 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם גריל במשך 10-12 דקות נוספות עד העוף מבושל דרך, מבריק וחום עמוק בצבע.
חצי את האפרסקים, להסיר את האבנים לחתוך עבה למדי.
מורחים את עלי התרד על מגש הגשה. פורסים את העוף המבושל ומפזרים אותו על עלי התרד יחד עם האפרסקים וחצי מעלי הבזיליקום. לגרוס את בזיליקום שנותר ומערבבים בקערה קטנה עם חומץ בלסמי שנותר, 2 כפות שמן זית וקצת מלח ופלפל.