קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פארפאלה

סלט פארפאלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Farfalle. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אפונה, פסטו, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט Fieri Farfalle, סלט טונה Farfalle, ו סלט רוקט ומוצרלה Farfalle (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפלפלים, בצל, אפונה, בצל ירוק, andolives בקערה. שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עם שמן זית. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4
הסר את הפסטה לקערה ולזרוק עם 1/4 כוס של מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיף את פסטו וירקות שמורים לפסטה;לזרוק לשלב. לזרוק עם גבינה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
תן לו לנוח בטמפרטורת החדר.
7
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. מביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
8
הוסף עוד פסטו ומים חמים רזה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
9
למנה: 380 קלוריות, 51 גרם פחמימות, 12 גרם חלבון, 14 גרם שומן, 5mg כולסטרול
10
מצעד