קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלט פסטה ליים ותירס

סלט פסטה ליים ותירס
סלט פסטה ליים ותירס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פסטה רוטיני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. נסו פסטת פסטו טעימה עם מרסלה עוף, סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, ו סלט תירס מתוק צ'ילי ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הרוטיני ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את התירס, גרידת הליים ומיץ הליים. מתבלים בפלפל קאיין, מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עד תירס מחומם דרך ומכרז. זורקים פסטה עם תערובת התירס וגבינת הצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים חם, או מכסים ומכניסים למקרר ומגישים כסלט קר.