סלט תפוחי אדמה ברביקיו
אם יש לכם רוטב ברביקיו, בצל, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . , שהוא מוצק. נסו רוטב ברביקיו אני, צלעות ברביקיו, ו איך ברביקיו תרנגול הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתוך קומקום גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים ומפיצים את תפוחי האדמה על סדינים אפייה בשכבה אחת. לצנן את תפוחי האדמה במקרר עד קר, על 2 שעות.
מערבבים את תפוחי האדמה המקוררים, בצל אדום, ביצה, מיונז, רוטב ברביקיו, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה גדולה.