סלמון ואספרגוס קיש
מתכון סלמון ואספרגוס קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך גבינת asiago, חצי וחצי, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. מתכונים דומים: קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), סלמון מעושן וקיש אספרגוס, ו סלמון מעושן וקיש אספרגוס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל צלחת עוגה 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים סלמון בחמאה החמה עד פתיתי דגים עם מזלג, על 5 דקות לכל צד. פילה נפרד לחתיכות; אספרגוס מערבבים, בצל, ושום למחבת עם סלמון. מבשלים ומערבבים עד היצמדות נוזלית חתיכות אספרגוס התאדה, על 15 דקות.
מערבבים פלפל, אגוז מוסקט, ו 1/2 כוס Asiago גבינה לתוך תערובת סלמון.
העברת מילוי לתוך צלחת עוגה מוכנה.
לטאטא ביצים, חצי וחצי, ומלח בקערה; לשפוך תערובת ביצה מעל מילוי צלחת עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מפזרים קיש עם גבינת אסיאגו 1/2 כוס וגבינת צ ' דר. המשך אפייה עד שקיש מוגדר, סכין מוכנס באמצע יוצא נקי, וציפוי גבינה נמס, 35 עד 40 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.