זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו סן פראן-קיסר עם קרוטוני בצק חמוצים, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שום ושמן על אש נמוכה וממיסים חמאה לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
דַק-
3
מניחים את הלחם בקערה גדולה וזורקים עם שמן שום וחמאה. מתבלים בפלפל, פרמזן וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים קרוטונים באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד פריך וזהוב, 15 דקות.