ספגטי קרבונרה
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מלח כשר, פטרוזיליה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי, מכסים את הסיר, ומחזירים אותו לרתיחה.
הסר את הכיסוי, מערבבים, ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות. שמור 1 כוס מים בישול פסטה.
מסננים את הפסטה ומניחים בצד. (להזמין 1 כוס פסטה עבור עגול 2 מתכון פשטידת אטריות מתובל.)
בעוד הפסטה מתבשלת, מקום הבייקון למחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים עד פריך, על 8 דקות.
בקערה בינונית, לנצח את הביצים עם חצי פרמזן ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
להעביר את הבייקון למגש גיליון מרופד בשקית נייר (להזמין 2 רצועות עבור פאי אטריות מתובל מתכון מקוון 2). קוצצים את 6 החלקים הנותרים ומניחים בצד.
הסר את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולשים את המחבת בחזרה על החום.
מוסיפים את הספגטי המבושל וזורקים למעיל בשומן הבייקון. כבה את החום והוסף את תערובת הביצים. לזרוק בעדינות כדי לצפות את הפסטה ולבשל את הביצים. לזרוק את הבייקון הקצוץ. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים את מי הפסטה 1/4 כוס בכל פעם עד שהרוטב חלק וקרם.
מגישים מיד לקישוט עם שאר הגבינה והפטרוזיליה.