סצ'ואן.
סצ'ואן היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לכם צ'ילי, שמן תירס, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו Seichuan Braised Cod, חציל סצ'ואן, ו רוטב סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין אורז ורוטב סויה בקערה גדולה ומוסיפים עמילן תירס בהדרגה תוך שטוף כל הזמן. חותכים בשר לחתיכות דקות ומניחים לקערה עם מרינדה ערבוב למעיל.
הכן לקשט על ידי חימום 1 כף השמן במחבת סאוט, שמירה על 4 כפות אחרות.
מוסיפים את פלפל סצ 'ואן וצ' ילי יבש ומבשלים עד הצ ' ילי הופך אדום כהה. (אל תאפשר לו להפוך שחור.)
הסר את פלפל מבושל וצ ' ילי ללוח חיתוך ולהשתמש בצד להב סכין שף גדול כדי לרסק אותו. ואז לחתוך אותו לחתיכות ולהעביר למנה קטנה. שמור את מחבת ה "סאוט" בהישג יד לנגיעות האחרונות.
מכינים ירקות על ידי שטיפה וחיתוך סלרי, כרישה וחסה לאורכים 3 אינץ'.
מחממים את 2 כפות שמן תירס בווק, מוסיפים בצל ירוק ומערבבים פעם אחת.
מוסיף את הסלרי, כרישה, וחסה ומערבבים במשך 20 שניות מעל חום גבוה.
הסר ומניח בקערת הגשה רדודה גדולה.
כדי לבשל בשר בקר, לחמם את 1/4 כוס שמן תירס בווק ולהוסיף זנגביל, בצל ירוק, רוטב צ ' ילי. מבשלים עד השמן הופך אדום מן הצ ' ילי.
מוסיפים יין, רוטב סויה ומניות. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, מוסיפים בשר במרינדה ומערבבים בעדינות לבשל. ברגע בשר מבושל לחלוטין, להסיר מווק ולמקם בשר בקר על ירקות בקערה ושופכים רוטב מווק על זה.
מחממים את כוס השמן שנותרה 1/4 לקישוט במחבת הטחון, וכשהוא מתחיל לעשן מעט, שופכים את השמן על הפלפל הסיצ 'ואן וצ' ילי בצלחת הקטנה.