קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר

סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד, חצי חצי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Scooped: גלידת קפה אירי עם שוקולד מריר מגולח פקאנים מסוכרים, Scooped: סורבה שוקולד מריר באמת, ו Scooped: גלידת שוקולד לבנה עם חנונים.

הוראות

1
בסיר שלושה ליטר, לשלב סלק וחצי. מבשלים על אש נמוכה עד סכין קילוף מעוות לתוך סלק בקלות חותך אותו לגזרים, כחצי שעה. בעוד הסיר הוא רותח, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה גדולה עד אור בצבע מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
העברת תערובת סלק לבלנדר ופרה עד חלקה מאוד. אם מכסה הבלנדר שלך מגיע עם פקק עבור חור במכסה, להסיר את הפקק ולכסות עם כמה גיליונות של מגבת נייר תוך מיזוג—זה ימנע מהנוזל החם לפרוץ החוצה תוך כדי מיזוג.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
החזר תערובת סלק לסיר על אש נמוכה ביסודיות לטאטא קקאו וקמצוץ של מלח. לאט לאט לשפוך 1/3 של תערובת סלק לתוך תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז להעביר את הכל בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
חום מתחת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה מספיק כך אצבע סחב על הגב של כף מצופה משאיר קו נקי.
5
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום, מוסיפים גרידה כתומה, מערבבים לשלב, ולתת צמרמורת במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, לאט להוסיף שוקולד מגולח. עדיף לאכול גלידה בתור גלידה רכה. אם אחסון מאוחר יותר, לתת להפשיר על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה