והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד, חצי חצי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Scooped: גלידת קפה אירי עם שוקולד מריר מגולח פקאנים מסוכרים, Scooped: סורבה שוקולד מריר באמת, ו Scooped: גלידת שוקולד לבנה עם חנונים.
הוראות
1
בסיר שלושה ליטר, לשלב סלק וחצי. מבשלים על אש נמוכה עד סכין קילוף מעוות לתוך סלק בקלות חותך אותו לגזרים, כחצי שעה. בעוד הסיר הוא רותח, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה גדולה עד אור בצבע מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שיפונדה של עלי קייל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחד
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברת תערובת סלק לבלנדר ופרה עד חלקה מאוד. אם מכסה הבלנדר שלך מגיע עם פקק עבור חור במכסה, להסיר את הפקק ולכסות עם כמה גיליונות של מגבת נייר תוך מיזוג—זה ימנע מהנוזל החם לפרוץ החוצה תוך כדי מיזוג.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
החזר תערובת סלק לסיר על אש נמוכה ביסודיות לטאטא קקאו וקמצוץ של מלח. לאט לאט לשפוך 1/3 של תערובת סלק לתוך תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז להעביר את הכל בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
4
חום מתחת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה מספיק כך אצבע סחב על הגב של כף מצופה משאיר קו נקי.
5
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום, מוסיפים גרידה כתומה, מערבבים לשלב, ולתת צמרמורת במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, לאט להוסיף שוקולד מגולח. עדיף לאכול גלידה בתור גלידה רכה. אם אחסון מאוחר יותר, לתת להפשיר על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.