קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות גבינה כתומות שוקולד

עוגות גבינה כתומות שוקולד
מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם לקישוט: שבבי שוקולד מרירים, ופלים שוקולד כגון נביסקו המפורסם, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה כתומה ושוקולד אישית, עוגות גבינה כתומות שוקולד טבעוניות מיני חלבון, ו עוגת גבינה כתומה אוכמניות מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. כוסות מאפין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטחון ופלים לאבקה עדינה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מערבבים יחד פירורי וופל, 2 כפות חמאה, ו 2 כפות סוכר חום בקערה עם מרית גומי עד בשילוב היטב. מחלקים פירורים בין כוסות מאפין, ואז בחוזקה ללחוץ על החלק התחתון קצת למעלה בצד של כל כוס עם קצות האצבעות שלך או עם החלק התחתון של מידה 1/8 כוס על ידי פיתול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה מגניב במחבת מאפין 10 דקות. סובב בעדינות את הקרום עם קצות האצבעות כדי לשחרר ולהפעיל על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הכה יחד גבינת שמנת, גרידה, ושאר סוכר חום (3 כפות בתוספת 1/3 כפית) עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד רכות. מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מערבבים כשליש של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת כדי להבהיר, ואז בעדינות לקפל הנותרים קצפת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תל מילוי לקרום עם כף (או צינור מילוי לקרום עם שקית מאפה) ומגישים, או צמרמורת עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד