אם יש לך בערך 4 שעות ו-40 דקות לבלות במטבח, עוגת מלך חמאה עם מילוי גבינת שמנת עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 284 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. תמורת 61 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הקייג'ון. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 13%, המנה הזו גרועה למדי. עוגת קינג במילוי גבינת שמנת, עוגת קינג ביתית במילוי גבינת שמנת ועוגת קינג מרדי גרא במילוי פירות וגבינת שמנת דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים 4 כוסות קמח, סוכר לבן, שמרים ומלח יחד בקערת העבודה של מערבל סטנד עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת. ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה ומקציפים חמאה לחמאה מומסת; מחממים עד שמדחום לקריאה מיידית קורא 120 מעלות F (49 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
טורפים את תערובת החמאה לביצים טרופה ומצננים את התערובת ל-110 מעלות פרנהייט (43 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מקציפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח במהירות בינונית-נמוכה לקבלת בצק יציב ואלסטי, כ-10 דקות. אם הבצק לא נפרד מדפנות קערת המערבל במהלך הלישה, טורפים פנימה עוד 1/4 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
הופכים את הבצק על משטח עבודה ולשים במשך דקה; יוצרים כדור ומניחים בקערה עם חמאה, הופכים את הבצק כך שיצפה קלות בחמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה את הקצה החיצוני של תבנית עוגה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
10
מורחים מלית גבינת שמנת על המלבן, ומשאירים גבול של 1 אינץ' לאורך כל קצה. הרם קצה של דף נייר הפרגמנט כדי לרדד את הבצק לצורת בול, החל מקצה של 28 אינץ'. צובטים תפרים סגורים כדי לאטום במילוי, שומרים גליל על נייר הפרגמנט.
עטפו את הבצק המלא סביב החלק החיצוני של תבנית העוגה בגודל 8 אינץ' משומנת בחמאה כדי ליצור מהבצק טבעת; סגור את הקצוות. השתמש בנייר אפייה כדי להרים את העוגה ותבנית העוגה ולהחליק תבנית אפייה מתחת לקלף. שחרר בעדינות תבנית עוגה ומשאיר את העוגה בצורת טבעת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עוגת קינג עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, סוביניון בלאן ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.