עוגות גלידת פודינג בננה
עוגיות גלידת פודינג בננה הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גלידה vanillan, סוכר, אבקת מרנגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: עוגות פודינג בננה עם ציפוי גבינת שמנת, גלידות באננן קפואות, ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה.
הוראות
מניחים 12 כוסות אפייה לסכל לתוך מחבתות מאפין; מפזרים וופלים כתושים באופן שווה לתוך כוסות.
מערבבים יחד בננה ומיץ לימון; מערבבים תערובת לגלידה. בעדינות לקפל ציפוי מוקצף. (לא להתמזג לחלוטין.) להקפיא במשך 1 שעה או עד כמעט המשרד.
תערובת גלידת כפית באופן שווה לתוך כוסות אפייה מוכנות. להקפיא 8 שעות.
מערבבים יחד אבקת מרנג, 1/4 כוס מים קרים, ו 3 כפות סוכר. הכה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 5 דקות. בהדרגה להוסיף הנותרים 3 כפות סוכר, להכות תערובת במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים 2 כפות מרנג (עובד במהירות) על עוגות קפואות במחבתות, איטום לקצה של אניה רדיד. ממלאים מחבת צלייה בקרח, ומניחים מחבתות מאפין על קרח.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 2 דקות או עד מריג הוא זהב.
הסר קאפקייקס ממחבתות, ומגיש מיד, או להקפיא מחדש, אם תרצה בכך.