עוגות כרובית פריכות עם רוטב עשבי תיבול וסלט ארוגולה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 354 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, פרחים כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות כרובית פריכות עם רוטב טבילת יוגורט, פיצות סלט קישואים וארוגולה עם רוטב גבינה כרובית, ו נקניק פריך וסלט ארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין עוגות, מניחים כרובית, תפוחי אדמה, ושאלוט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
טפטוף 1 1/2 כפות שמן על ירקות; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-
4
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים תערובת כרובית במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ. לגרד תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה