קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
מגזין

עוגות סלמון על סלט ירוק מעורב

עוגות סלמון על סלט ירוק מעורב
עוגות סלמון על סלט ירוק מעורב דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 734 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט ירוק מעורב, סלט ירוק מעורב, ו סלט ירוק מעורב.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסלמון, בצל ירוק ופטרוזיליה. בקערה נפרדת משלבים את החרדל והמיונז ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תערובת המיונז לתערובת הסלמון ומערבבים יחד בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
להוסיף עד 1/2 כוס פירורי הלחם כדי לעזור לאגד את הכל ביחד. צורה לתוך 4-6 עוגות, בהתאם לגודל הרצוי, וצינה במשך 1 שעה. טובלים עוגות לפירורי לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מחממים שמן במחבת לא מקל ומבשלים עוגות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים מעל ירקות מעורבים עם ויניגרט לימון.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
לשלב את כל החומרים בצנצנת קטנה, לכסות ולנער עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
7
מערבבים את כל החומרים עד משולב היטב צמרמורת.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב צ'ילה חםרוטב צ'ילה חם12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלמון מבושל, מעופףסלמון מבושל, מעופף6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל6שרימפס וורידיםפפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.