עוגות פודינג צ'יפוטלה שוקולד
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שבבי שוקולד מרירים, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות שוקולד צ'יפוטלה בוקה נגרה, עוגות פודינג שוקולד-פקאן, ו עוגות פודינג שוקולד מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה שמונה 6 אונקיות ramekins ואבק עם סוכר, לדפוק את עודף. להביא מיץ תפוזים וסוכר לרתיחה בסיר 1-עד 1 1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
יוצקים סירופ חם על שוקולד בקערה גדולה, מקציפים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים חמאה חתיכה אחת בכל פעם ומקציפים עד נמסים.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מקציפים לאחר כל תוספת, ולאחר מכן מערבבים בצ ' ילה להדביק, קמח, ומלח. מחלקים בין ramekins ואופים באמבט מים חמים על המדף האמצעי של התנור, חשוף, עד רק המשרד העליון מתחיל קרום, 50 עד 60 דקות.
להעביר ramekins עם מלקחיים על משטח עבודה ולתת לעמוד 2 דקות, ולאחר מכן unmold עוגות חמות ישירות על צלחות קינוח (הם יהיו קשים לזוז ברגע שהם לדבוק).אם אתה רוצה לשמור עם ארוחה בסגנון מקסיקני מסורתי, לדלג על התותים ולעשות את זה רוטב tomatillo מתוק יוצא דופן ללוות את העוגות.רוטב טומטילו מתוק
מגיש 88 tomatillos, לחתוך quarters1/2 כוס סוכר חום 1 קינמון stick1 וניל שעועית, חצוי lengthwise1/4 כוס מים
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות, או עד רך.
הסר מקל קינמון שעועית וניל.
יוצקים את הרוטב שנותר לתוך בלנדר וטהור.Facebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם