קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות50
ציון בריאות4
מגזין

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט
המתכון ללא גלוטן שוקולד-הל קאפקייקס עם קרם חמאה שוקולד, טווה קנים של ציפור סוכר וביצים של ציפור משובצות תכשיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קיני ציפורים III, קיני ציפורים, ו קני ציפורים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מקצף גדול עם 1 אינץ ' הוסר מקצה עם חותכי תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מחממים תנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
ממיסים את השוקולד במים הרותחים. בקערת ערבוב קטנה, לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר וניל במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את החלמונים ומכים היטב. תערובת בשוקולד המומס. מנפים יחד את קמח האורז, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. החלופי הוספת תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת השוקולד, פועם לאחר כל תוספת עד חלקה. מקפלים את השוקולד-הל Ganache. מקפלים בלבנים מוכים. ממלאים את ספינות הקאפקייקס באמצע הדרך ואופים במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כדי להרכיב: כאשר הקאפקייקס מגניב למגע, להכין שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול. למלא את התיק עם קרם חמאה שוקולד צינור את צמרות של כל קאפקייק מיני, שמירה על הדובדבן בפרופיל נמוך. לנקות את החלק העליון של העוגות עם אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים קן של ציפור סוכר סובב על גבי כל עוגה. בזהירות לקלף את הביצה של ציפור משובצת תכשיט את מחצלת סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים ביצה בתוך כל קן.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
לרסק את הל במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה. להביא את השמנת והל רק כדי להתבשל על חום בינוני גבוה; לשפוך את התערובת על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד מגניב. החל מהמרכז ופועל החוצה, מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקרם עד שהתערובת משולבת וחלקה (אל תערבבו יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
12
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
14
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומכים עד שמנת ועקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
15
Secure כף עץ ארוכה מטופלים תחת קרש חיתוך כבד על קצה הדלפק, עם הידית פונה החוצה ומשתרע מעבר לקצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16
מניחים עיתון על הרצפה ישירות מתחת ללוח החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר וסירופ תירס ומערבבים עד הסוכר מומס. תפסיק לערבב. קליפ מדחום ממתקים לצד המחבת. מבשלים עד התערובת הופכת ענבר חיוור ו רושם 340 מעלות F (שלב סדק קשה) על מדחום הממתקים. טובלים את מקציף מוכן לתוך הקרמל. מחזיק את הלוח כ 2 מטרים מעל ידית הכף, להניף את הקרמל קדימה ואחורה כמו מטוטלת בקשתות ארוכות, המאפשר את הגדילים ליפול חוטים מעל הידית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
בואו לעמוד עד מוכן לשימוש. בעדינות לאסוף את החוטים לתוך כדור, בעיצוב קנים עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' בקוטר.
19
מחממים את השוקולד הלבן על דוד כפול עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20
הסר מהחום. כאשר השוקולד מתחיל להתקרר, להעביר אותו שקית מאפה ולקשור את החלק העליון של התיק באמצעות עניבה טוויסט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
21
קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
22
חותכים פרוסה קטנה מקצה שקית המאפה (אם השוקולד נגמר במהירות לתת לו לשבת עוד קצת). צייר ביצה סגלגלה לא יותר מ 1/4 אינץ'. ברגע שאתה מצייר את הצורה, מפזרים אותו עם מבחר של סוכר גביש, שכבות אותם על גבי וליד אחד אחר. (להקל על ידי הצבת הסוכרים לתוך ramekins קטן, כך שאתה יכול בקלות להגיע לצבע הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
23
מניחים את הביצים במקרר להגדיר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםתרמילי הל, כתושתרמילי הל, כתוש454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לבן דפוס שוקולדשוקולד לבן דפוס שוקולד8871 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה6חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)קמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר superfine, מחולקסוכר superfine, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך11 כף אורגנו מיובשנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house50שרימפס וורידיםמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקותמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים