עוגיות חג המולד II
עוגיות חג המולד II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-75 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות כדורי שלג - רגעים נמסים - קל עוגיות חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את צימוקים זהובים, תאריכים, דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים, פקאן ומיץ ענבים. להפריש להשרות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום, וניל וחלמון ביצה עד אור ורך.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
מערבבים בתערובת פירות יבשים. מקפלים חלבוני ביצה לפסגות נוקשות; מקפלים לתוך הבצק. סקופ עוגיות עם כף גלידה קטנה על גבי סדינים מוכנים. לטפוח מעט.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.