עוגיות חמאה פקאן מקומטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות חמאה פקאן Crinkly. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. אם יש לכם קמח לא סופג, אגוזי פקאן, שבבי חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'אנק גדולות ומקומטות, עוגיות פקאן חמאה, ו עוגיות פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.מקציפים את החמאה הקרה וקיצור עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים את שני הסוכרים וממשיכים להכות עוד שתי דקות. מקציפים את הוניל. לגרד צדדים של קערה.
מוסיפים ביצה ומכים במשך כ -30 שניות או עד הביצה היא incorporated.By יד, מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה-הבצק יהיה די עבה.
מערבבים את שבבי החמאה ופקאנים. צנן את הבלילה במשך חצי שעה או עד מוכן לאפות.מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו כמה יריעות עוגיות עם נייר קלף.סקופ בצק על ידי כפות מעוגלות בנדיבות וצורה לתוך כדורים גדולים. שטח כ -3 סנטימטרים זה מזה על הסדינים עוגיות.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך 12-15 דקות או עד עוגיות חומות בקצוות. הם לא יהיו מאוד חומים כשהם יוצאים מהתנור, אבל אם הקצוות משחימים בכלל הם כנראה אפו מספיק זמן. שלי לקח 15 דקות.עם קצה מרית, לדחוף בעדינות עוגיות לתוך עיגולים מסודרים. פעולה זו תשפר את הקמטים והקפלים בעוגיות
בואו להתקרר על גיליון העוגיות במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט מגניב.עושה על 28 עוגיות