קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים אדום טורקי עם נענע

מרק עדשים אדום טורקי עם נענע
מרק עדשים אדום טורקי עם נענע עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל, ציר עוף, עדשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. מתכונים דומים: מרק עדשים אדום טורקי, מרק עדשים אדום טורקי, ו מרק עדשים אדום טורקי.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד שהוא מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את השום לתוך הבצל ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את העגבניות לקוביות לתערובת הבצל; ממשיכים לבשל ומערבבים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים את מלאי העוף, עדשים אדומות, בולגור, אורז, רסק עגבניות, פפריקה, פלפל קאיין, מנטה לתערובת העגבניות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים את המרק לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים על מבשל עדשים ואורז מבושלים דרך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשים אדומותעדשים אדומות
עדשיםעדשים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בורגולבורגול
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
יוצקים את המרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. בחוזקה להחזיק את המכסה במקום בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה; לשפוך לתוך צלחת ההגשה שלך. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה המרק בסיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף