קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות כפיות

עוגיות כפיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כפית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לך סוכר, קמח, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות כפית: Lusikkaleivat (פינלנד), עוגיות כפית חמאה חומה עם ריבה, ו לחם כפית.

הוראות

1
מלא כיור מטבח עם כ 2 אינץ ' של מים קרים. ממיסים חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חמאה הופכת זהובה עם ניחוח אגוז וכתמים בתחתית המחבת להפוך חום קרמל עשיר, 10 עד 12 דקות. (חמאה תהיה בתחילה קצף, ואז להתפוגג. קצף סמיך יופיע ויכסה את פני השטח ממש לפני שהחמאה מתחילה להשחים; מערבבים בתדירות גבוהה יותר לקראת סוף הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מניחים מחבת בכיור כדי להפסיק לבשל, ואז מגניב, ערבוב לעתים קרובות, עד החמאה מתחילה להיראות אטום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
הסר מחבת מכיור ומערבבים סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה ומערבבים לתערובת חמאה עד לקבלת הבצק. צורה לכדור, לעטוף בניילון נצמד, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר קריר 1 עד 2 שעות (כדי לאפשר טעמים להתפתח).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
לחץ על חתיכת בצק לתוך קערה של כפית, שטוח למעלה, ואז להחליק החוצה ולמקם, צד שטוח למטה, על תבנית אפייה ungreased. (הבצק ירגיש מתפורר, אבל יהפוך מלוכד כאשר נלחץ.) המשך להרכיב עוגיות וסידור על גיליון.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
אופים עוגיות עד רק זהב חיוור, 8 עד 15 דקות. עוגיות מגניב על גיליון על מדף 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות כדי מתלה מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1
בעוד עוגיות קרירות, חום משמר בסיר קטן על אש נמוכה עד רק נוזל, ואז לשפוך דרך מסננת לתוך קערה קטנה, הקשה קשה על מוצקים, להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מורחים את הצד השטוח של עוגייה עם שכבה דקה של שימורים. כריך עם צד שטוח של עוגייה אחרת. המשך עם עוגיות שימורים שנותרו, ולאחר מכן לתת לעמוד עד שנקבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
פלפל ארבולפלפל ארבול
3
להעביר עוגיות למיכל אטום ולחכות 2 ימים לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
1
* הבצק יכול להתבצע 12 שעות לפני האפייה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט לפני יצירת עוגיות, על 30 דקות.* עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת