עוגיות מערבולת תפוחים-תאריך
עוגיות מערבולת תפוחים-תאריך עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך סוכר מגורען, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: עוגיות מערבולת תפוחים-תאריך, עוגיות מערבולת תאריך, ו עוגיות מערבולת תאריך אגוז.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס מגורען, סוכר חום, חמאה, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף, עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
ב 1-סיר ליטר, לבשל את כל המרכיבים מילוי תפוחים-תאריך על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת מתעבה. להרתיח ומערבבים 5 דקות. מגניב.
רול או טפיחה בצק לתוך מלבן, 16x8 אינץ', בין יריעות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק.
מורחים בצק עם מילוי תפוחים מקורר-תאריך.
מגלגלים את הבצק עם מילוי בפנים, החל בצד 16 אינץ ' ושימוש בנייר שעווה להרים ולהתגלגל. לעטוף בחוזקה. מקררים 2 עד 3 שעות או עד המשרד.
חותכים רול עם סכין חדה לפרוסות 1/4 אינץ', מדי פעם לנקות את הסכין.
מקום על 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 8 עד 11 דקות או עד השחמה קלה.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט; מגניב.