עוגת אוכמניות בר עם ציפוי קראמבל שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות בר עם ציפוי שקדים להתפורר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, unbleached כל המטרה קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגת אוכמניות עם ציפוי קראמבל שקדים, אוכמניות קראמבל עם קמח תירס-ציפוי שקדים, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את דיסק קרום עוגה על משטח מקומח עד 12 אינץ ' עגול.
העברה לצלחת פאי 9 אינץ ' diameterglass. הפוך את הקצוות הקרום תחת ו crimp דקורטיבי, יצירת קצה הקרום 1/4 אינץ ' מעל הצדדים של צלחת עוגה. מקררים תוך הכנת מילוי וציפוי.
להקציף 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר ו קורנפלור בסיר גדול כבד להתמזג. מערבבים אוכמניות ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד בועות תערובת מתעבה, לעתים קרובות ערבוב בעדינות, על 13 דקות. צינה מילוי עד מגניב, על 1 שעה. אם יותר מתיקות רצוי, מערבבים בסוכר על ידי כפות.
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד; להתמזג עד התערובת מתחילה להתקבץ יחד.
להעביר לקערה; צמרמורת 30 דקות. מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מורחים מילוי אוכמניות באופן שווה בקרום unbaked.
מפזרים ציפוי באופן שווה מעל.
מניחים עוגה על גיליון אפייה מעוטר ואופים עד הקרום והציפוי הם זהב מילוי בועות עבה, כ 50 דקות.
מעבירים פאי למדף ומגניבים לחלוטין. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מגישים עוגה עם קצפת או גלידה.