פאי תפוחים ללא אפייה
המתכון פאי תפוחים ללא אפייה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-20 דקות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 241 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מים, אגוזים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לא אופים עוגת סמורס, לא אופים פאי חמאת שקדים, ו וידאו פאי קולדה ללא אפייה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו את התפוחים, 1-1 / 2 כוסות מים, ג ' לטין, קינמון ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 4-6 דקות או עד שהתפוחים רכים.
שלב תערובת פודינג יבשה ומים שנותרו; הוסף לתערובת התפוחים. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזים.
יוצקים לתוך הקרום. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.