קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

גבינה ביתית של ואל עם שום וקאיין

גבינה ביתית של ואל עם שום וקאיין
הגבינה הביתית של ואל עם שום וקאיין עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב חמאה, מיץ לימון, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: צפון וודס אין שום גבינה לחם - זה הולך כל כך טוב עם קערה של מרק תוצרת בית, סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה-רוטב גבינה כחולה לא צריך לרכוש בחנות, אתה יכול להכין את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית, ו גבינת ברוס מ ' חורף תוצרת בית.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול מאוד במים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים סיר מלאי נירוסטה, בד גבינה, כף נירוסטה גדולה, מסננת ומלקחיים במים. מביאים מים לרתיחה. מרתיחים כלים במשך 10 דקות כדי לעקר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סירסיר
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
3
מעבירים פריטים מעוקרים למשטח נקי, מסננים מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
יוצקים 2% חלב וחלב חמאה לסיר הציר המעוקר, ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מחממים לאט את החלב ל -180 עד 185 מעלות צלזיוס (80 עד 85 מעלות צלזיוס), תוך ערבוב מתמיד. לגרד תחתון של סיר כמו את חלב מתחמם כדי למנוע לוהט. כאשר החלב הגיע לטמפרטורה הנכונה, להסיר מהחום. מערבבים בעדינות רבה את מיץ הלימון, ונותנים לחלב להתקרר ל 100 מעלות צלזיוס (38 מעלות צלזיוס). גבינה לבנה לבנה תיפרד מהמי גבינה הצהובה-ירקרקה. אין לערבב יתר על המידה או להתסיס כדי לשמר את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבחלב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בעזרת כף מחוררת מעבירים בעדינות את הגבינה למסננת מרופדת הגבינה. לאסוף 4 פינות של הגבינה, ולקשור לתוך צרור. תלו את הצרור מעל הכיור מהברז או ידית ארון מטבח; אפשר לטפטף מספר שעות עד שגבינת הגבינה קרירה ולחה אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמתגבינה מגושמת
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
6
מניחים את הגבינה לקערת ערבוב, ומערבבים עם מלח כשר, אבקת שום ופלפל קאיין עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
אבקת שוםאבקת שום
מלח כשרמלח כשר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
הניחו פיסת ניילון בערך 12 על 18 אינץ ' על משטח עבודה. כף את הגבינה לאורך צד קצר יותר של הפלסטיק, והרים את קצה העטיפה כדי לגלגל את הגבינה לגליל הדוק. סובב את הקצוות סגורים כדי לסגור את הגבינה בניילון; מקררים עד לצינון יסודי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק