קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים
אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים, עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד וליים לבנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים חתיכה חופפת גדולה של רדיד אלומיניום על החלק התחתון של מחבת springform, ולאחר מכן להכניס מחבת טבעת על זה. מקפלים את רדיד נוסף לסכל סביב המחבת ומניחים את כל העניין על פיסת נייר שנייה, גם לקפל אותו ולוחץ אותו היטב סביב המחבת, שיש כיסוי הדוק מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
במעבד מזון, מעבדים עוגיות עד שהן דומות לפירור, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יוצקים תערובת פירור לתוך מחבת springform ולחץ עם האצבעות כדי בשורה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מניחים את המחבת במקרר להגדיר בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים קומקום מים על לאמבט מים. במעבד מזון לנצח את גבינת שמנת עד חלקה, מוסיפים את הסוכר, ביצים, חלמונים, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
קח את המחבת המפותלת מהמקרר והנח אותה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך מחבת פירור, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את הקומקום החם של מים לתוך המחבת צלייה כך המים מגיעים 1/2 דרך המחבת כך המים לא להתיז לתוך עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים מחבת צלייה בתנור במשך 1 שעה, בודקים לאחר 50 דקות. זה צריך להרגיש מוגדר, אבל עדיין מתנדנד במרכז. קח את מחבת הקלייה מהתנור, הסר בזהירות את מחבת הקפיץ מהמחבת הקלייה והנח אותה על מתלה. לקלף את השכבה החיצונית של נייר, ולקרוע את חתיכות הצד של השכבה הראשונה של נייר ולהשאיר את המחבת להתקרר. ברגע שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר, מניחים אותה במקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
העבר לצלחת אתה הולך לשרת אותו על, צלחת ללא שפה, או דוכן עוגה. שחרר את מחבת springform והסר את החלק החיצוני. בזהירות להרים את עוגת הגבינה הסרת תחתית המתכת. רדיד אלומיניום יכול להישאר על העוגה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מגישים מקורר.