עוגת גבינה קלה עם קינמון ותפוז לאטה
מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו בראוניז, מקסוול האוס קפה נמס, פילדלפיה קרם גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת גבינה עם תחתית בראוני, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה תחתית בראוני עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול. ממיסים קפה במים. הכן את הבלילה בראוני לפי ההוראות על החבילה, מיזוג בקפה לפני שפיכת הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד העליון של בראוני הוא מבריק והמרכז הוא כמעט להגדיר.
בינתיים, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קינמון ותמצית בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב אחרי כל רק עד מעורבב.
תערובת גבינת שמנת כפית על שכבת בראוני אפוי חלקית במחבת. (מילוי יגיע כמעט לחלק העליון של פאן.)
אופים 40 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב. מקררים 4 שעות.
ממיסים שוקולד לפי הוראות החבילה; מגניב מעט. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים עוגת גבינה מחבת; טפטוף עם שוקולד.