עוגת ג'פרסונוויל של אמא.
עוגת ג'פרסונוויל של אמא של הוזייר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, בורבון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים קלאסית של אמא hossier, עוגת קרם הסוכר של אמא hossier, ו עוגת שחמט חמוציות של אמא hossier (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים לשלב.
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים יחד עד לקבלת חלקה; הבצק לא צריך לבוא יחד במעבד המזון.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. לשטח את הכדורים מעט לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
תן את שאר הבצק במקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 20 דקות אבל רצוי בין לילה.
כאשר מוכן לשימוש, לקחת את אחד כדורי הבצק מתוך המקרר. השני יכול להיות קפוא, לעוגות בעתיד.
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', 1/16 עד 1/8 אינץ ' עבה. השתמש מכסה מחבת או קערה כמדריך.
קל מעיל 9 אינץ ' עוגת פח עם ספריי בישול ואבק עם קמח. סובב את הפח כדי לצפות את הצד. הפוך את הפח והקש את כל קמח עודף.
בחר את הבצק מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על הפחית עוגה מוכנה. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
Crimp את הקליפה: בעדינות לגלגל את הקצוות של בצק העוגה תחת, עם האגודל ואת האצבע המורה מנוחה את הקצה התגלגל על שפת הפח. תיזהר לא למשוך את הבצק החוצה מפח העוגה כמו שאתה הולך. זה יגרום הקליפה לשקוע בחזרה לתוך הפח כפי שהוא אופה ולהשאיר אותך עם קרום עוגה קצר מדי.
תפוס את קצה קליפת העוגה עם האגודל והאצבע המורה של כל יד, על סנטימטר זה מזה. הבא את יד ימין שלך אליך ולשמאל כפי שאתה דוחף את יד שמאל שלך ממך ימינה.
מניחים את יד שמאל 1/2 אינץ ' ימינה של crimp הראשון ולחזור על התהליך עד שפעלת את דרכך סביב קליפת העוגה.
מניחים את האצבע המורה מאחורי כל crimp ולסחוט את הנקודה בצד החיצוני של מעטפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה. בגלל בצק העוגה שלנו הוא כל חמאה, חמאה מרככת ונמס כל כך מהר בתנור, חשוב להתחיל עם חדה ומוגדרת היטב crimp ככל האפשר.
מניחים את מעטפת העוגה crimped במקרר לנוח לפחות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 20 דקות ללילה.
אפייה עיוורת: מחממים את התנור ל-400°F (200°C).
מניחים את קליפת העוגה הקפואה על תבנית אפייה. קו החלק הפנימי של הקליפה עם נייר קלף או מסנן קפה. מילוי עם שעועית לא מבושל עד השעועית הם אפילו עם הקצה העליון של crimp. לחץ על השעועית כדי לוודא שהם מתפשטים לקצוות של הקליפה.
אופים במשך 20 דקות, מסתובב 180 מעלות באמצע. הקצה החיצוני של crimp צריך להיות יבש וזהוב חום.
פאי הרכבה: מחממים התנור ל 177°.
בערך לקצוץ את הפקאן במעבד מזון, או ביד.
מניחים את קליפת העוגה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מורחים את אגוזי פקאן ושוקולד צ ' יפס על החלק התחתון של קליפת העוגה ולהניח בצד.
ממלאים חצי סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את החמאה בקערה בינונית, חסינת חום ולהניח אותו על גבי הסיר של מים רותחים. מערבבים את החמאה מדי פעם עד שהיא נמסה.
בינתיים, לערבב את הסוכר מגורען, סוכר חום, ומלח בקערה קטנה עד משולב היטב.
הסר את החמאה מהחום ועבד את תערובת הסוכר לתוך החמאה עם מרית עד החמאה נספגת היטב.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מקציפים בסירופ מייפל ובורבון.
מניחים את הקערה בחזרה על גבי הסיר של מים רותחים וחום, לטאטא כל הזמן, עד תערובת סירופ מייפל מגיע 60° (60°C) על מדחום מיידי לקרוא.
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קליפת העוגה מוכנה, מעל הפקאן.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד העוגה הוא נפוח מעט והמרכז מוגדר.
מניחים את השוקולד מריר בקערה קטנה, חסינת חום.
מביאים את השמנת לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים את השוקולד דרך מסננת משובחת.
בואו לעמוד במשך 30 שניות.
לטאטא את השמנת והשוקולד עד חלקה.
לאחר העוגה מקורר, פס עם גנאש שוקולד. העוגה האפויה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.