קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ג'פרסונוויל של אמא.

עוגת ג'פרסונוויל של אמא.
עוגת ג'פרסונוויל של אמא של הוזייר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, בורבון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים קלאסית של אמא hossier, עוגת קרם הסוכר של אמא hossier, ו עוגת שחמט חמוציות של אמא hossier (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
5
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
6
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים יחד עד לקבלת חלקה; הבצק לא צריך לבוא יחד במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. לשטח את הכדורים מעט לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
תן את שאר הבצק במקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 20 דקות אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
כאשר מוכן לשימוש, לקחת את אחד כדורי הבצק מתוך המקרר. השני יכול להיות קפוא, לעוגות בעתיד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', 1/16 עד 1/8 אינץ ' עבה. השתמש מכסה מחבת או קערה כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
קל מעיל 9 אינץ ' עוגת פח עם ספריי בישול ואבק עם קמח. סובב את הפח כדי לצפות את הצד. הפוך את הפח והקש את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
בחר את הבצק מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על הפחית עוגה מוכנה. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
14
Crimp את הקליפה: בעדינות לגלגל את הקצוות של בצק העוגה תחת, עם האגודל ואת האצבע המורה מנוחה את הקצה התגלגל על שפת הפח. תיזהר לא למשוך את הבצק החוצה מפח העוגה כמו שאתה הולך. זה יגרום הקליפה לשקוע בחזרה לתוך הפח כפי שהוא אופה ולהשאיר אותך עם קרום עוגה קצר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגותבצק עוגות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
15
תפוס את קצה קליפת העוגה עם האגודל והאצבע המורה של כל יד, על סנטימטר זה מזה. הבא את יד ימין שלך אליך ולשמאל כפי שאתה דוחף את יד שמאל שלך ממך ימינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16
מניחים את יד שמאל 1/2 אינץ ' ימינה של crimp הראשון ולחזור על התהליך עד שפעלת את דרכך סביב קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
17
מניחים את האצבע המורה מאחורי כל crimp ולסחוט את הנקודה בצד החיצוני של מעטפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה. בגלל בצק העוגה שלנו הוא כל חמאה, חמאה מרככת ונמס כל כך מהר בתנור, חשוב להתחיל עם חדה ומוגדרת היטב crimp ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
מניחים את מעטפת העוגה crimped במקרר לנוח לפחות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 20 דקות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
אפייה עיוורת: מחממים את התנור ל-400°F (200°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
20
מניחים את קליפת העוגה הקפואה על תבנית אפייה. קו החלק הפנימי של הקליפה עם נייר קלף או מסנן קפה. מילוי עם שעועית לא מבושל עד השעועית הם אפילו עם הקצה העליון של crimp. לחץ על השעועית כדי לוודא שהם מתפשטים לקצוות של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
21
אופים במשך 20 דקות, מסתובב 180 מעלות באמצע. הקצה החיצוני של crimp צריך להיות יבש וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
22
פאי הרכבה: מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
23
בערך לקצוץ את הפקאן במעבד מזון, או ביד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
24
מניחים את קליפת העוגה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
25
מורחים את אגוזי פקאן ושוקולד צ ' יפס על החלק התחתון של קליפת העוגה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
26
ממלאים חצי סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
27
מניחים את החמאה בקערה בינונית, חסינת חום ולהניח אותו על גבי הסיר של מים רותחים. מערבבים את החמאה מדי פעם עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
28
בינתיים, לערבב את הסוכר מגורען, סוכר חום, ומלח בקערה קטנה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
29
הסר את החמאה מהחום ועבד את תערובת הסוכר לתוך החמאה עם מרית עד החמאה נספגת היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
30
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
31
מקציפים בסירופ מייפל ובורבון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
32
מניחים את הקערה בחזרה על גבי הסיר של מים רותחים וחום, לטאטא כל הזמן, עד תערובת סירופ מייפל מגיע 60° (60°C) על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
33
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קליפת העוגה מוכנה, מעל הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
34
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד העוגה הוא נפוח מעט והמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את השוקולד מריר בקערה קטנה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מביאים את השמנת לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את השוקולד דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בואו לעמוד במשך 30 שניות.
5
לטאטא את השמנת והשוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לאחר העוגה מקורר, פס עם גנאש שוקולד. העוגה האפויה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים