קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
מגזין

עוגת הארווי וולבנגר

עוגת הארווי וולבנגר
עוגת הארווי וולבנגר היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תערובת עוגה, תערובת פודינג וניל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. נסו עוגת הארווי וולבנגר, קוקטייל הארווי וולבנגר, ו הארווי וולבנגר משודרג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מערבבים את העוגה ומערבבים פודינג בקערה גדולה. להתמזג ביצים, שמן צמחי, 4 אונקיות גליאנו, וודקה אונקיה 1, ו 4 אונקיות מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מים נוספיםמים נוספים
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
גליאנוגליאנו
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים את הבלילה עד חלקה ועבה ויוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
אופים ב 350 מעלות במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות ואז להסיר ולמקם על מתלה קירור. זיגוג כפית על עוגה בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1
שלב את הגליאנו 1 אונקיה הנותרים, וודקה 1 אונקיה, ומיץ תפוזים 1ounce עם הסוכר של קונדיטור ולהתמזג עד חלקה. זיגוג כפית על עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גליאנוגליאנו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני