קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאת שקדים ולימון

עוגת חמאת שקדים ולימון
עוגת חמאת שקדים-לימון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, שקדים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, ברוקולי עם חמאת שקדים לימון, ו ברוקולי ושקדים עם חמאת לימון.

הוראות

1
מערבבים את גרידת הלימון ומיץ בסיר שאינו מגיב עם הסוכר והביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
מיץמיץ
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש בינונית, מערבבים כל הזמן עם מרית גומי או כף עץ, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתעבה לקולד. הקפד לשמור גירוד התחתון של המחבת במהלך כמה דקות זה לוקח; אתה לא רוצה את הביצים לטרוף לפני צורות curd. אם אתה סוג העצבים, להפוך את הקרד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים). הקרד ייקח רק קצת יותר זמן להתעבות, בערך 5 דקות. מסננים את הקרד לתוך קערה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כך העור לא טופס. מקררים עד מגניב, לפחות 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
מריתמרית
קערהקערה
מחבתמחבת
סירסיר
3
מחממים את התנור ל 177°. משמנים מחבת בצורת אביב 9 אינץ ' עם 1 כף החמאה ולאבק אותו עם 1 כף הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
שמנת 8 כפות הנותרים חמאה בקערה גדולה עם 1 כוס הסוכר עד אור ורך. מנפים את הקמח 1 כוס הנותרים, אבקת האפייה, ומלח יחד ומערבבים לתוך החמאה המוקרם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה נפרדת, להכות את הביצים עד שהם מתחילים קצף. אל תפרזי, או שהעוגה תהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הביצים ושקדים טחונים לתערובת הקמח והחמאה, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
7
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה. זרוק 8 כפות בודדות של לימון curd באופן שווה סביב החלק החיצוני של העוגה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצה. נסה למקם את curd כך יש אפילו כמות של בלילת עוגה בין כל מנה של קורט. זרוק 3 כפות curd במרכז. מקררים כל curd שנותר לשימוש נוסף (רמז: טוסט ארוחת בוקר).
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם שקדים פרוסים 1 עד 2 כפות סוכר, על פי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
סוכרסוכר
9
אופים עד העוגה הוא חום קלוי על גבי קיסם או סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי (הקפד לא להכניס אותו ליד curd), על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
10
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת בצורת האביב ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
11
אם מגישים את העוגה עם קצפת, מוסיפים את ליקר השקדים לשמנת הכבדה ומכים עד שהקרם נוקשה. לנפות שכבה דקה, אפילו של ממתקים סוכר מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קצפתקצפת
קרםקרם
ליקרליקר
שקדיםשקדים
12
להציג את העוגה ליד השולחן, ולהציע את הקצפת שקדים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שקדיםשקדים