קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון-פיסטוק קראנץ

עוגת לימון-פיסטוק קראנץ
עוגת לימון-פיסטוק קראנץ ' דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, פיסטוקים טבעיים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגת פיסטוק לימון שלמה, עוגת ליטרת לימון פיסטוק, ו עוגת פיסטוק לימון קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בסיר בינוני כבד להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד curd מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 77°, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
יוצקים קרד לתוך קערה קטנה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מערבבים סוכר, חמאה, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה, מדי פעם מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום. מיד להוסיף סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף), ואז אגוזים ומערבבים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
מורחים תערובת אגוז על נייר מוכן, להפריד אגוזים. מגניב לגמרי. קוצצים מחנק לחתיכות 1/4-עד 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
להביא 3/4 כוס קרם להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומלח; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעביר את בסיס הזיגוג לקערה. כיסוי; צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וקליפת לימון. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 3 תוספות כל אחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים סביב הצדדים פאן ולהפוך עוגות החוצה על מדפים. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות סכין משונן, לחתוך צמרות חסומות של שכבות עוגה לרמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש, בצד גזוז למעלה.
6
מורחים עם חצי לימון. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד גזוז למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מורחים עם שאריות לימון. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד גזוז למטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות קרם מקורר לתוך בסיס זיגוג כדי לשחרר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד ציפוי מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
לחץ קראנץ קלות לתוך ציפוי בצדדים קצה העליון של עוגה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס