עוגת לימון-פיסטוק קראנץ
עוגת לימון-פיסטוק קראנץ ' דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, פיסטוקים טבעיים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגת פיסטוק לימון שלמה, עוגת ליטרת לימון פיסטוק, ו עוגת פיסטוק לימון קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים בסיר בינוני כבד להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד curd מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 77°, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
יוצקים קרד לתוך קערה קטנה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; נייר חמאה.
מערבבים סוכר, חמאה, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה, מדי פעם מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
הסר מהחום. מיד להוסיף סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף), ואז אגוזים ומערבבים להתמזג היטב.
מורחים תערובת אגוז על נייר מוכן, להפריד אגוזים. מגניב לגמרי. קוצצים מחנק לחתיכות 1/4-עד 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
להביא 3/4 כוס קרם להתבשל בסיר בינוני כבד.
מוסיפים שוקולד ומלח; מערבבים עד חלקה.
מעביר את בסיס הזיגוג לקערה. כיסוי; צמרמורת לילה.
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וקליפת לימון. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 3 תוספות כל אחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 15 דקות.
חותכים סביב הצדדים פאן ולהפוך עוגות החוצה על מדפים. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
באמצעות סכין משונן, לחתוך צמרות חסומות של שכבות עוגה לרמה.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש, בצד גזוז למעלה.
מורחים עם חצי לימון. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד גזוז למעלה.
מורחים עם שאריות לימון. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד גזוז למטה.
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות קרם מקורר לתוך בסיס זיגוג כדי לשחרר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד ציפוי מחזיק פסגות נוקשות.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.)
לחץ קראנץ קלות לתוך ציפוי בצדדים קצה העליון של עוגה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה בקירור.)