שעועית מחרוזת צבועה בייקון
שעועית מחרוזת בייקון היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 432 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 36 מעריצים. אם יש לכם בייקון, פטריות כפתורים, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה די טוב. שעועית מחרוזת בייקון ,שעועית מחרוזת צרפתית/שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום , ושעועית ירוקה וצלוחית בייקון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מצפים קלות מחבת גדולה עם צד ישר בשמן זית.
מוסיפים את הבייקון, השום והפלפל האדום ומביאים לאש בינונית. מבשלים עד שהבייקון הופך שחום ופריך ושחרר את רוב השומן. כשהשום הופך לזהוב וארומטי מאוד, מוציאים וזורקים. הם הגשימו את ייעוד השום שלהם.
מוסיפים את הפטריות למחבת הבייקון, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהן מתרכות, כ-2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת ציר העוף, מתבלים במלח, לפי הטעם, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 עד 45 דקות. אם הנוזל מצטמצם יותר מדי במהלך זמן הבישול, מוסיפים מים כדי להשלים את ההבדל.
מסירים את המכסה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מצטמצמים. בסיום השעועית צריכה להיות רכה מאוד, כמעט מתפרקת ומאוד טעימה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.