קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת לירה מלאה בפירות חג

עוגת לירה מלאה בפירות חג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חצי קילו מלא פרי חג. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קילו בגריל ממולאת בקרם, עוגת ליטרת חג, ו עוגת ליטרת חג.

הוראות

1
מחממים ברנדי בסיר 1 ליטר מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים פירות יבשים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform ולנעול בצד. מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
טוחנים היטב 3/4 כוס שקדים עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן לטאטא יחד עם קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תופיע מקושקשת), ולאחר מכן להוסיף וניל, גרידה, ופירות עם ברנדי ולהכות עד משולב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד incorporated. הבלילה כפית למחבת, להחליק אותו, העליון עם הנותרים 1/3 כוס שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד מפרט עץ ארוך מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. הפעל מרית מתכת דקה סביב הצד של העוגה, ואז להתקרר במחבת על מתלה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בינתיים, להמיס ריבה עם ליקר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, ואז מסננים זיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לשחרר את הצד של העוגה עם מרית מתכת דקה שוב, ואז להסיר את הצד של המחבת ולשחרר את החלק התחתון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
העברת עוגה מחבת למתלה ומברשת זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 3 שעות.
1
* העוגה משפרת בטעם אם עשה 1 יום קדימה. * העוגה שומרת, עטופה בנייר קלף, ואז לסכל, ולשים בשקית אטומה, בטמפרטורת החדר 5 ימים או קפוא 2 שבועות (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®