עוגת מאלט כדור של מגזין מזון ויין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת כבדה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, ו עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 גבינת פרמזן מגוררת 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים 283 פלפל האבנרו איכות שוקולד מריר, קצוץ דק 532 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח עוגה 3 קרום: פירורי קרקר גרהם סירופ תירס קל 4 larges חלבונים, טמפרטורת החדר 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 414 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 1 כדור חלב מלט, לקישוט 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אבקת חלב מיד 283 פלפל האבנרו שוקולד חלב איכותי, קצוץ דק 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מוסקט מגורד 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר 1 גבינת פרמזן מגוררת תמצית וניל טהור 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קיצור ירקות, טמפרטורת החדר 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים קרים כקרח