עוגת מאלט כדור של מגזין מזון ויין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת כבדה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, ו עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 2 כפיות אבקת שום חלב קר, להגשה 0 חתיכות טופי הית' בר 1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה) 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. איכות שוקולד מריר, קצוץ דק 532 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח עוגה 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' סירופ תירס קל 4 larges חלבונים, טמפרטורת החדר 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 414 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 1 כדור חלב מלט, לקישוט 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אבקת חלב מיד 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שוקולד חלב איכותי, קצוץ דק 0 חתיכות טופי הית' בר מוסקט מגורד 1 חתיכות טופי הית' בר (או או רגיל) 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר 1 2 כפיות אבקת שום תמצית וניל טהור 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קיצור ירקות, טמפרטורת החדר 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים קרים כקרח