עוגת מוקה שזיפים
עוגת מוקה שזיפים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת שזיפים, ו שזיף אגוז עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת הסוכר הלבן וקיצור עד אור ורך. מקציפים את הביצים, ומוסיפים לתערובת הסוכר.
בקערה אחרת, לנפות את הקמח, סודה, אבקת אפייה, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מוסיפים מרכיבים יבשים אלה לסירוגין עם חלב החמאה לתערובת הסוכר.
יוצקים את הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 מחבתות שכבת אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 30 דקות. מגניב.
כדי להפוך את הדובדבן מוקה: להתחיל על ידי creaming החמאה. תערובת בחלמון הביצה. לנפות את הסוכר של ממתקים, קקאו, ו 1 כפית קינמון יחד.
מוסיפים את תערובת הסוכר הזאת לסירוגין עם הקפה החם לחמאה המוקרמת. כפור את העוגה מקורר.