קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות40
מגזין

עוגת מזון השטן

עוגת מזון השטן
עוגת המזון של השטן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 265 גרם של שומן, וסך הכל 4510 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת המזון של השטן האדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בשורה כל תחתית עם סיבוב של נייר שעווה. שמן נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה, לטאטא את המים הרותחים לתוך קקאו עד חלקה לטאטא חלב וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה וסוכרים עד אור ורך, על 2 עד 3 דקות, והכה בביצים, 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
לקערה אחרת או על נייר קלף, מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת ביצים בקבוצות לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, ופועמים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערהקערה
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות, ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, 20 עד 25 דקות, או עד שבוחן יוצא נקי ושכבות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות ולהפוך על מדפים להתקרר לחלוטין. שכבות העוגה עשויות להתבצע קדימה, כל הזמן, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 2 ימים או קפוא 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
בסיר קטן, קרם חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים קרם רותח על שוקולד קצוץ. מערבבים בסירופ תירס ומערבבים עד חלקה.;
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
9
בקערת ערבוב גדולה מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה במהירות גבוהה בינונית במשך 4 עד 5 דקות, גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם עד שמנת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
10
הוסף שתי כוסות של סוכר מנופה ומכה על מהירות גבוהה בינונית כדי לשלב ביסודיות, גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
11
מוסיפים את הסוכר שנשאר מהממתקים ומערבבים עד שכל הסוכר משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכרסוכר
12
מוסיפים תמצית וניל, מיץ לימון וחלב ומכים במשך 3 עד 4 דקות נוספות. הציפוי צריך להיות קרמי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
ציפויציפוי
חלבחלב
13
מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף עד מוכן לשימוש. אם מכינים את הציפוי 1 יום קדימה, מכסים את הציפוי בחוזקה בניילון נצמד אבל לא מקררים. כאשר מוכן להשתמש, להכות את הציפוי שוב הוספת חלב נוסף או מיץ לימון עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציפויציפוי
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
בקערת מיקרוגל בטוחה, לשלב שוקולדים.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
15
חום במיקרוגל בחום בינוני במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין, עד שוקולד נמס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
16
בקערת ערבוב גדולה מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה במהירות גבוהה בינונית במשך 4 עד 5 דקות, גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם, עד שמנת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
17
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לחמאה ומכים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
18
הוסף שתי כוסות של סוכר מנופה ומכה על מהירות גבוהה בינונית כדי לשלב ביסודיות, גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
19
מוסיפים את הסוכר שנשאר מהממתקים ומערבבים עד שכל הסוכר משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכרסוכר
20
מוסיפים תמצית וניל וחלב ומכים במשך 3 עד 4 דקות נוספות. הציפוי צריך להיות קרמי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ציפויציפוי
חלבחלב
21
מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף עד מוכן לשימוש. אם מכינים את הציפוי 1 יום קדימה, מכסים את הציפוי בחוזקה בניילון נצמד אבל לא מקררים. כאשר מוכן להשתמש, להכות את הציפוי שוב הוספת חלב נוסף או מיץ לימון עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציפויציפוי
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר קצוץ דקשוקולד מריר קצוץ דק2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקים, מנופה פעמייםסוכר ממתקים, מנופה פעמיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקלות חמאה ללא מלח, מרוכךמקלות חמאה ללא מלח, מרוכך43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד לא ממותק, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)אבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)1אוראו ממולאים כפוליםחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים