עוגת המזון של השטן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 265 גרם של שומן, וסך הכל 4510 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת המזון של השטן האדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בשורה כל תחתית עם סיבוב של נייר שעווה. שמן נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, לטאטא את המים הרותחים לתוך קקאו עד חלקה לטאטא חלב וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
אבקת קקאו
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה וסוכרים עד אור ורך, על 2 עד 3 דקות, והכה בביצים, 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
לקערה אחרת או על נייר קלף, מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת ביצים בקבוצות לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, ופועמים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות, ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, 20 עד 25 דקות, או עד שבוחן יוצא נקי ושכבות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות ולהפוך על מדפים להתקרר לחלוטין. שכבות העוגה עשויות להתבצע קדימה, כל הזמן, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 2 ימים או קפוא 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
בסיר קטן, קרם חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
יוצקים קרם רותח על שוקולד קצוץ. מערבבים בסירופ תירס ומערבבים עד חלקה.;
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
קרם
9
בקערת ערבוב גדולה מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה במהירות גבוהה בינונית במשך 4 עד 5 דקות, גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם עד שמנת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
10
הוסף שתי כוסות של סוכר מנופה ומכה על מהירות גבוהה בינונית כדי לשלב ביסודיות, גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
11
מוסיפים את הסוכר שנשאר מהממתקים ומערבבים עד שכל הסוכר משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר
12
מוסיפים תמצית וניל, מיץ לימון וחלב ומכים במשך 3 עד 4 דקות נוספות. הציפוי צריך להיות קרמי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
מיץ לימון
ציפוי
חלב
13
מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף עד מוכן לשימוש. אם מכינים את הציפוי 1 יום קדימה, מכסים את הציפוי בחוזקה בניילון נצמד אבל לא מקררים. כאשר מוכן להשתמש, להכות את הציפוי שוב הוספת חלב נוסף או מיץ לימון עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציפוי
חלב
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
14
בקערת מיקרוגל בטוחה, לשלב שוקולדים.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
15
חום במיקרוגל בחום בינוני במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין, עד שוקולד נמס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
16
בקערת ערבוב גדולה מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה במהירות גבוהה בינונית במשך 4 עד 5 דקות, גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם, עד שמנת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
17
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לחמאה ומכים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
18
הוסף שתי כוסות של סוכר מנופה ומכה על מהירות גבוהה בינונית כדי לשלב ביסודיות, גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
19
מוסיפים את הסוכר שנשאר מהממתקים ומערבבים עד שכל הסוכר משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר
20
מוסיפים תמצית וניל וחלב ומכים במשך 3 עד 4 דקות נוספות. הציפוי צריך להיות קרמי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
ציפוי
חלב
21
מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף עד מוכן לשימוש. אם מכינים את הציפוי 1 יום קדימה, מכסים את הציפוי בחוזקה בניילון נצמד אבל לא מקררים. כאשר מוכן להשתמש, להכות את הציפוי שוב הוספת חלב נוסף או מיץ לימון עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.