עוף פקאן עם צ'אטני
מתכון עוף פקאן עם צ'אטני יכול להתבצע בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, חלב חמאה, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוזמרין שום צלי עוף עם צ'אטני חמוציות פקאן, צ'אטני קרנברי-פקאן, ו צ'אטני פקאן פירותי.
הוראות
בקערה רדודה שלבו את הקמח, המלח והפלפל. בקערה רדודה אחרת מקציפים את הביצים, החמאה ורוטב הפלפל החריף. בקערה שלישית שלבו אגוזי פקאן ופירורי לחם.
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי. מצפים עוף בתערובת קמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בתערובת פקאן.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים עוף בחמאה ושמן במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו אפרסקים וצ ' אטני. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15-20 דקות או עד לחימום.