עוגת סקווש ג'ינג'ר עם ציפוי שוקולד לבן
עוגת סקווש ג'ינג'ר עם ציפוי שוקולד לבן דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר חום זהוב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: עוגת סקווש ג'ינג'ר עם ציפוי שוקולד לבן, עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, ו עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9x9x2 אינץ ' תבנית אפייה מתכת עם ספריי nonstick.
לטאטא קמח הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סקווש, סוכר חום, חמאה, ביצה, זנגביל, ו 1 כפית וניל בקערה גדולה להתמזג. מקפלים בתערובת קמח 1/2 אגוזי לוז כוס.
העברה למחבת, מתפשטת לקצוות (השכבה תהיה דקה).
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב.
להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
להוסיף שוקולד לבן הנותרים 1/4 כפית וניל; להקציף עד חלקה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להתפשט, על 20 דקות.
מורחים על עוגה (שכבה תהיה דקה).
מפזרים הנותרים 1/4 כוס אגוזים נגמר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
חותכים ל-16 ריבועים ומגישים.