קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל

עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל
מתכון בסתיו Trifle עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת, שרי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל, אגסים קלויים ברוטב קרמל, ו אגסים צלויים במלח עם רוטב קרמל.

הוראות

1
מקציפים חלמונים וחלב 1/2 כוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סוכר, קמח, וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מקציפים עד שהסוכר מתמוסס. להביא 1 1/2 כוסות חלב כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני. בהדרגה להקציף חלב לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לאותו סיר. מבשלים עד פודינג מתעבה ו שחין, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים סוכר ומבשלים עד לתערובת ענבר עמוק, ערבוב כל הזמן, על 8 דקות (תערובת תהיה מגורען). להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה). מערבבים עד חתיכות קרמל להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים דלעת; מערבבים עד מחומם. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים תפוחים, אגסים ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חמאה על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מחממים בתנור עד שהחמאה נמסה ומתחילה להשחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים פירות לתבנית אפייה וזורקים עם חמאה. צלי עד הפרי רך וזהוב, פונה עם מרית מתכת כל 15 דקות, על 1 שעה. פירות מגניבים על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מקום ladyfingers, צד שטוח למעלה, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מברשת עם שרי. שורה תחתונה של צלחת זוטות זכוכית 2-3 ליטר עם שכבה אחת של ליידיפינגרס, שרי בצד למעלה. שורה תחתונה עם שורה אחת של ליידיפינגרס, הצד שרי ב, לחיצה בעדינות על צלחת. כפית חצי קרם מאפה לתוך צלחת מרופדת; החלק העליון. מכסה עם חצי פרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
טפטוף 1/2 כוס רוטב קרמל נגמר. קו קצה של צלחת עם שורה שנייה של ladyfingers, הצד שרי ב. מכסים פירות בשכבה אחת של ליידיפינגרס. כפית שנותרה קרם מאפה נגמר. מכסים עם פירות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קרם מאפהקרם מאפה
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
טפטוף פירות עם רוטב קרמל 1/2 כוס. קו קצה של צלחת עם שורה שלישית של ladyfingers, צד שרי ב. תרגע לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
קצפת, סוכר ווניל בקערה עד שהתערובת מחזיקה פסגות. מילוי שקית מאפה מצויד קצה רוזט גדול עם קצפת וצינור על קצת (או כפית קצפת מעל). (ניתן להכין 3 שעות קדימה; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טפטוף קצפת עם 2 כפות רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
7
מברשת פרוסות אגס עם מיץ לימון; לסדר באופן דקורטיבי על גבי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים, עוברים הנותרים רוטב קרמל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים