עוגת ענבים
טארט ענבים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 186 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, וניל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו טארט ענבים טרי, קונקורד ענבים ריבה טארט, ו קונקורד ענבים ריבה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד חלמונים ו 1/2 של סוכר, ואז לטאטא בקמח ומלח קמצוץ. מערבבים יחד חלב וסוכר שנותר בסיר כבד ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון.
להקציף 1/2 של חלב חם לתוך חלמונים כדי למזג ולהקציף חלמונים לחלב הנותרים במחבת. מביאים פודינג לרתיחה מעל חום מתון ומרתיחים, לטאטא כל הזמן, עד עבה מאוד.
הסר מחום ומערבבים וניל וחמאה עד incorporated. צ ' יל קרם מאפה חם בקערה, פני השטח שלו מכוסה סיבוב חמאה של נייר שעווה, עד קר, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 218° בעוד קרם מאפה צמרמורות.
פתח גיליון בצק עלים על משטח מקומח קל להתגלגל למלבן 14-by 12-inch. רבע מאפה כדי ליצור 4 מלבנים.
מברשת 1/3 אינץ ' של קצוות בקלילות עם מים לקפל גבולות.
מברשת את עודף קמח ולחץ על גבולות עם גב של מזלג לאטום.
מברשת גבולות קלות עם מים ומפזרים סוכר. זין פנימי של פגזים בכל רחבי עם מזלג.
אופים על תבנית אפייה גדולה באמצע התנור עד הקרום הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות, ולהעביר למדף. בעדינות לשטח בצק עלים בתוך הגבול כדי להוציא אוויר, להתקרר לחלוטין.
חצאי וזרעי ענבים במידת הצורך. להמס ג ' לי, ערבוב, ולזרוק עם ענבים בקערה.
מורחים קרם מאפה בקונכיות עם מרית ומעל עם ענבים.
* קרם מאפה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.* קונכיות מאפה ניתן אפוי 4 שעות קדימה, ואז מקורר ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר. אם לא עושים קדימה, אתה רוצה לאפות מאפה בזמן הקרם הוא מצמרר.