עוגת פודינג דובדבנים Jalousie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג דובדבן Jalousie פאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 949 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא דובדבנים, אבקת פודינג, סוכר גלגלית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת דובדבנים, ו דלעת חגיגי jalousie (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקרם והחלב בסיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מניחים את החלמונים, סוכר, תמצית וניל אבקת פודינג בקערה גדולה לטאטא יחד עד חלקה.
יוצקים את החלב החם ואת השמנת על תערובת הביצה לטאטא ברציפות. השאר לקרר.
מחממים התנור ל 200C / 204° / גז
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
חותכים את בצק עלים לשניים לגלגל חתיכה אחת על משטח עבודה מקומח קלות עד שיש לך גיליון מלבני מדידה 12 x 8 אינץ'. בזהירות במקום לתוך מחבת מלבנית מדידה 11 x 7 וב 2 אינץ ' עמוק. תדקור את הבסיס עם מזלג.
מורחים את פודינג מקורר לתוך הפח ולאחר מכן לסדר את הדובדבנים על גבי.
מרדדים את החתיכה שנותרה של מאפה למלבן 12x6 אינץ'.
מברשת את הקצוות של המאפה עם קצת חלב ולאחר מכן להניח את הגיליון השני של מאפה על החלק העליון של המילוי ולחץ למטה בעדינות כדי לאטום.
מברישים את החלק העליון עם יותר חלב ומפזרים את הסוכר מגורען.
מניחים את הפח במקרר כדי להירגע במשך 15 דקות.
לפני הצבת בתנור לעשות חתכים במאפה עם סכין חדה כדי לחשוף את המילוי.
מניחים את העוגה על מגש האפייה שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות ואז להפחית את הטמפרטורה ל 163° / 160°C ולהמשיך לאפות במשך 45 דקות נוספות עד המאפה הוא זהוב ומבושל דרך.
השאירו להתקרר במשך 10 דקות לפני הסרת מהמחבת ולאחר מכן לשרת חם או קר לחתוך לריבועים.