עוגת פודינג שוקולד-מנטה
עוגת פודינג שוקולד-מנטה דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 614 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מים, אם יש לכם עוגת השטן ללא פודינג, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד עם קרם מנטה-מסקרפונה, עוגת שוקולד מנטה עם ציפוי מנטה קרם חמאה, ו פודינג שוקולד מנטה.
הוראות
שלב 2 כוסות תערובת עוגה, חלב ושמן, ערבוב תערובת היטב. (מילואים הנותרים 2 כוסות עוגה לערבב לשימוש נוסף.) מערבבים 1/3 כוס כתוש סוכריות מנטה. הבלילה כפית לתוך מחבת מרובעת משומנת קלות 8".
מערבבים סוכר וקקאו; מפזרים מעל הבלילה.
יוצקים מים רותחים על הבלילה (לא מערבבים).
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים עוגת פודינג חמה עם גלידת וניל.
הערה: עבור תערובת עוגה, השתמשנו דאנקן היינס. יש 4 כוסות עוגת לערבב בחבילה. לאטום את החלק בשימוש בשקית ניילון zip-top, ולהפוך את הקינוח שוב!