לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף ברוטב טרגון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 644 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עוף, שמן צמחי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף עם רוטב טרגון, עוף עם רוטב מחבת תפוז-טרגון, ו עוף עם רוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מצפים את נתחי העוף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
קמח לכל מטרה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה. עוף חום מכל הצדדים בשמן, ולהסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לשמן שנותר במחבת, מוסיפים את הבצל. מטגנים קלות במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את השום. מתפיחים את התבנית על ידי ערבוב היין, שאמור להרים את שאריות הקמח מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום
קמח לכל מטרה
בצל
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הטרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחזירים את העוף למחבת. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות, או עד שהעוף עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טרגון
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
כשמוכנים להגשה, מסמיכים את הרוטב בתערובת עמילן תירס ומים; לעתים קרובות זה לא הכרחי מכיוון שציפוי הקמח הראשוני מסמיך אותו באופן טבעי. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה.