עוגת פטל של ג'ודי
זוטות פטל של ג'ודי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם, יין מרסלה, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת פטל של ג'ודי, עוגת פטל, ו עוגת פטל.
הוראות
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה עמידה לחום במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד מעורבב היטב. לנצח 1/4 גביע Marsala.
מניחים מעל סיר של מים רותחים, לא מאפשר קערה לגעת במים. היכו על 8 דקות או עד תערובת משולשת נפח וטמפרטורה מגיע 16
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מקציפים קרם לפסגות רכות בקערה נפרדת, ומוסיפים 1/4 כוס Marsala, מכות עד פסגות נוקשות טופס. שמור 1 כוס קצפת, בעדינות לקפל הנותרים קצפת תערובת חלמון.
מורחים כל פרוסת עוגה באופן שווה עם ריבה. מחלקים חצי תערובת קרם באופן שווה לתוך 6 כוסות המשרתים.
הוסף 1 פרוסת עוגה לכל כוס. מחלקים 1 ליטר פטל באופן שווה על עוגה.
הוסף שכבה נוספת של מילוי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. ממש לפני ההגשה, זוטות העליון עם שמורות קצפת הנותרים 1 ליטר פטל.